Euro- Serre NV is fabrikant van serres, wintertuinen en tussenseizoen- veranda’s voor particuliere klanten wereldwijd. Om hun producten te verkopen wordt er samengewerkt met exclusieve lokale distributeurs. 

In 2013 behaalde Euro- Serre de ISO 9001- norm ter bevestiging van de correcte werkwijze binnen het bedrijf.  Een maand later volgde de CE- norm voor de constructies, deze norm bevestigt wat de klanten reeds wisten, Euro- Serre staat voor kwaliteit.

Dat de correcte manier van werken ook vruchten afwerpt in het buitenland werd bevestigd met het winnen van de Export Award Europa 2013.

De eerste stappen op de exportmarkt werden gezet in 1987. Amper drie jaar na de oprichting van het merk Euro- Serre werd er geëxporteerd naar Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland. Verdere uitbreiding kwam er in 2010, toen exporteerde men naar 12 verschillende landen.  Tegenwoordig is Euro- Serre aanwezig in maar liefst 21 verschillende Europese landen. Zo’n 70% van hun export gaat dan ook naar Europese landen die geen buurlanden van België zijn.

Een zeer belangrijke succesfactor is de relatie die Euroserre met zijn klanten heeft. De klanten  zijn tevens hun verdelers die dankzij de exclusiviteit in hun regio een gevoel van vertrouwen en erkenning krijgen. Dit resulteert in het ontstaan van duurzame relaties die het indrukwekkende exportverhaal van Euroserre reeds 30 jaar mogelijk maakt.